Hoe werk ik?

Zo werk ik

Grote kans dat je “De Keukenfluisteraar” leert kennen via het pluimenkaartje dat we in je zaak achtergelaten hebben.

Omdat we graag uitgaan van sterktes en omdat we weten dat er vaak vooral kritiek gespuid wordt, doen we het graag anders. Daarom delen we onze ervaring in je zaak graag met jou aan de hand van pluimpjes.

Geen pluimenkaartje gespot? Wel, dan leer je ons misschien kennen via een bekende, een collega of via social media. Of misschien kom je gewoon op deze website terecht.

In elk geval welkom!

 

Is het je grote droom om jouw zaak uit te bouwen tot een succesvolle en aantrekkelijke zaak?

En wil jij hier laagdrempelig en met directe “call to action”-tips  aan werken?

*  Wel, vraag dan onze “Mystery visit” aan.

 • Wij laten je zaak anoniem bezoeken, laten onze pluimenkaart achter en gaan dan aan de slag voor een uitgebreide analyse van de sterktes en aandachtspunten van je zaak.
 • Wij bezorgen je het verslag met onze bevindingen. Wij observeren volgende direct waarneembare aspecten:
  1. ontvangst
  2. menukaart
  3. smaak
  4. beleving en vriendelijkheid
  5. hygiëne
  6. organisatie van de keuken en bar

* Indien je dat wenst, maken we een afspraak voor een 1 uur durende “vraag maar raak”-  sessie. Hier kan je al je vragen op ons afvuren en krijg je de gelegenheid tot “brainpicking” van ervaringsdeskundigen.

* Heb je dan de behoefte aan een uitgebreider traject met regelmatige en / of intensievere begeleiding? Ook dat is mogelijk. Hier kan desgewenst dieper ingegaan worden op bovenvermelde aspecten. Maar er is eveneens ruimte om facetten als personeelsbeleid, administratie, sociale media, webteksten … onder de loep te nemen. Je krijgt hierbij een draaiboek op jouw maat en vraag. Standaard betekent dit dat we bijvoorbeeld een dag meedraaien in je zaak en aan de hand van een dagboek een inventarisatie maken van de pijnpunten. Vervolgens worden concrete adviezen gegeven, waarna – na een afgesproken periode – een evaluatiesessie gepland wordt. Hier staat jouw vrijheid om te kiezen waar je prioriteit aan geeft centraal. We focussen dus op jouw vraag en bezorgdheid.
En jij kan direct aan de slag met onze zeer concrete adviezen.

 

 

Kostenplaatje:

Er zijn verschillende formules, vraag vrijblijvend je offerte aan.
info@dekeukenfluisteraar.be

 • Mystery visit : (exclusief hetverbruik (1 of 2 personen) in je zaak op het moment van de Mystery visit – inclusief een uitgebreid verslag van de analyse van je zaak)
 • “Vraag maar raak” sessie van 1 uur
 • Uitgebreider traject of intensievere begeleiding: offerte op maat afhankelijk van jouw persoonlijke vragen.